Header ads

» » » » » Keçiören'de Tanzim satış yerleri kuruldu

Ankara büyükşehir belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifı doğrultusunda yurttaşlara uygun fiyatta sebze satışı için harekete geçti.

             Büyükşehir’te ilk etapta 15 noktaya kurulan olan halk sebze tanzim satış çadırları, 11 şubat pazartesi gününden itibaren ürün satışlarına başlamış oldu.

             Ankara Büyükşehir belediye başkanlığı genel sekreteri Refik Tuzcuoğlu, enflasyonla mücadele kapsamında vatandaşa destek olmayı amaçladıklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin aldığı karar doğrultusunda piyasadaki bazı gerçek olmayan artışların önüne geçmek ve enflasyonla topyekün mücadele etmek amacıyla üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Üreticiden Tüketiciye... 

             Merkez ve çevre ilçelere kurulacak satış noktaları, haftanın yedi günü açık olacak. Nakit ve kredi kartıyla satış imkanı sağlayacak olan Büyükşehir belediyesi, hiç kar etmeden üreticiden tüketiciye sebze satışı gerçekleştirecek.

            Keçiören'de kurulan tanzim satış noktaları


-Kuyubaşı Metro Çıkışı,
-Keçiören Belediyesi Önü,

About Admin

Keçiören'in en sevilen Haber portallarından Diriliş Keçiören, Hakkın, Halkın ve Milli iradenin yanındadır. Selam olsun Yeniden Dirilişe iman edenlere,Selam olsun İslamın en büyük Sancaktarı olan Yüce Türk Milletine...
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply