Header ads



Keçiören Firma kayıt



Firmanı kaydet bir adım öne geç



Diriliskecioren.com'da vereceğiniz reklamlar ve Firma kayıt işleminiz size doğrudan potansiyel iş olanakları ile geri dönecektir.Yalnızca Keçiören içinden değil, tüm Türkiye'den insanlar firmanızı tanıyacak, bilinirliğiniz artacaktır. İnternette arama motorlarında Keçiören başlıklı arama yapan herkesin ziyaret ettiği sitemiz ''Diriliş Keçiören''Jenerik bir domaine sahip olduğundan Keçiören'lilerin uğrak sitesidir.   Ayrıca küçük maliyetler ile büyük geri dönüşümler sağlamanız için en uygun mecralardan birisidir.
Keçiören'de hizmet veren bir Restoran mısınız? yada bir Çilingir, belkide Keçiören'li bir Halı yıkama firması...Onlarca iş dalı için olmazsa olmazdır İnternet reklamı, işlerim durgun, müşteri bulamıyorum kriz var demeyin, Keçiören'de faaliyet gösteren bir firma iseniz Keçiören'in en çok ziyaret edilen portalı, Keçiören Haberleri denilince akla gelen tek haber sitesi diriliskecioren.com'da yerinizi alınız. Her geçen gün artan ziyaretçi ve gösterim sayısı ile büyüyen Diriliş Keçiören reklam alanları ve fiyatlandırmaları ile ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur.


Firma kayıt : (1 Yıl) 
100 TL
Sür Manşet 1000*90 Dikdörtgen boyut (1 Ay)
200 TL 
Sağ Sütun 300*250 Kare boyut (1Ay)
100 TL
Sağ Sütun 300*600 Dikdörtgen boyut (1 Ay)
200 TL






Projelerimiz



reytingtv.com

diriliskecioren.com

diziligi.com

yemekdenizi.com

reklamyapalim.blogspot.com








About Admin

Keçiören'in en sevilen Haber portallarından Diriliş Keçiören, Hakkın, Halkın ve Milli iradenin yanındadır. Selam olsun Yeniden Dirilişe iman edenlere,Selam olsun İslamın en büyük Sancaktarı olan Yüce Türk Milletine...
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
This is the last post.

Hiç yorum yok:

Leave a Reply