Header ads

» » » Yerli ve Milli Sosyal Medya yönetim aracı Sosyal Araç


Sosyal Medya’nın her geçen gün önemi ve gücü daha da artıyor. Günümüzde sosyal medyadan ünlü olan, sosyal medyadan ticaret yapıp zengin olan binlerce fert sayabiliriz.  
Sosyal Medya dediğimiz de ise aklımıza ilk; Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Google + benzer biçimde platformlar geliyor. Çoğumuz bu platformların bazılarını hatta hepsini kullanmaktayız. Sosyal Medya, hayatımız da öyle bir boyuta geldi ki, hem sosyallik açısından kullanır olduk bununla birlikte bilgilenmek açısından hemde ticaret yapar olduk. Sosyal medya kullanımının bir öteki ayağında ise, profesyonel anlamda kullananlar gelmektedir.

Her kişi ve kurumun sosyal medya hesabı olması yönetimi açısından da zorlaşır hale geldi. Özellikle kurumlar; birden fazla mecrayı planlı ve belli bir strateji doğrultusunda kullanmak için, sosyal medya hesapları yönetmesini sağlayacak araçları kullanmaktadırlar. Buna Sosyal Medya Yönetim Aracı denmektedir. En Çok Kullanılan Yerli ve ulusal sosyal medya yönetim enstrumanlarından bir taneside sosyalarac.com

Sosyal Araç'ın özeliklerinden  bahsedecek olursak..

Gönderi Paylaşım
sosyal Medya Hesaplarınızı seçerek hepsine birden fotoğraf, Video, bağlantı veya Yazı olarak Gönderi paylaşımında bulunabilirsiniz.
Gönderi Planlama
Gönderilerinizi dilediğiniz Tarih ve Saat'e planlayarak otomatik olarak ileri bir tarihte paylaşılmasını sağlayabilirsiniz.
Heryerde Paylaş
Tüm seçtiğiniz sosyal Medya Hesaplarınızda aynı anda paylaşım yapabilirsiniz, bu hesaplar farklı platformlardan da olabilir.
Planlama Takvimi
planladığınız Gönderileri görebildiğiniz ve Tarih / durum / toplumsal Ağ gibi özelliklere göre görüntüleyebilirsiniz.
Filigran Özelliği
paylaştığınız resimlerde Logonuzun yerleştirilmesini istiyorsanız bu özelliği kullanarak otomatikman uygulatabilirsiniz.
Dosya Yöneticisi
Google Drive ve Dropbox ile bağlayabileceğiniz Depolama Alanı mevcut. Tüm Resimlerinizi ve Videolarınızı saklayabilir ve kullanabilirsiniz.

About Admin

Keçiören'in en sevilen Haber portallarından Diriliş Keçiören, Hakkın, Halkın ve Milli iradenin yanındadır. Selam olsun Yeniden Dirilişe iman edenlere,Selam olsun İslamın en büyük Sancaktarı olan Yüce Türk Milletine...
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply