Header ads

DUTLU KONAK SANAT MERKEZİ

Keçiören Belediyesi tarafından restore ettirilen ve ismini bahçesindeki ''Dut'' ağacından alan tarihi Dutlu Konak 5 yıldır sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapıyor.
1977 yılında tescil ettirilen 3 katlı ahşap bina prestij çalışmalarında usta hocaları buluşturuyor. Atölye çalışmaları yapılan merkezde alanında uzman hocalar Tezhip, Hat, Minyatür, Seramik, Ahşap Oymacılık, Alüminyum Rölyef, Ahşap ve Kağıt Rölyef, Mozaik, Gubari Hat, Islak Keçe,Takı Tasarımı, Ebru, Kaatı, Taş Bebek yapımı gibi sanat dallarında eşsiz eserler ortaya çıkarıyorlar.Yurt içi ve yurt dışından da ziyaretçilerin geldiği konakta toplamda 15 branşta eserler veriliyor.
Keçiören Belediyesinin 1 yıllık restorasyon sürecinin ardından hizmete açtığı ve workshop olarak kullanılan Dutlu Konak Sanat Merkezi, 8 oda ve 1 toplantı salonuyla ziyaretçilerine görsel bir şölen sunuyor.
Dutlu Konak Sanat Merkezinde belli bir konsept dahilinde çalışan ustalarımız şu ana kadar ''Selçuklu'', ''Saray Hazineleri'' ve ''Renkler'' teması başta olmak üzere çok çeşitli eserlere imza atarak sanatın sunduğu zenginlik ve çeşitliliği sanatseverlerle buluşturuyor.

 Pınarbaşı Mahallesi Ark Sokağı No:25
 0312 357 00 56

About Admin

Keçiören'in en sevilen Haber portallarından Diriliş Keçiören, Hakkın, Halkın ve Milli iradenin yanındadır. Selam olsun Yeniden Dirilişe iman edenlere,Selam olsun İslamın en büyük Sancaktarı olan Yüce Türk Milletine...
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply