Header ads

» » Göğüs Küçültme

Genel olarak hamilelik sonrası kadınlarda görünmeye başlayan büyük memeler zamanla kadınlarda sırt, bel ve boyun ağrılarına hatta fıtıklara kadar birçok sağlık sorununa sebep olmaktadır. Bu durum kadınları çok rahatsız etmeye başladığında hastalığının komple kaybolması için göğüs küçültme operasyonu geçirmeye karar verirler. Büyük meme sorunu sadece hamilelik sonrasında değil, ilerleyen yaşlarda da ortaya çıkmaktadır. Aynı zaman aileden gelen genetik yapı, hormonlarda yaşanan olumsuz artışlar ve sağlıksız beslenme sorunları da meme büyümesine sebep olmaktadır.
Neden Meme Küçültme Ameliyatı Olmalıyım?
Vücuda göre orantısız olan memenin küçülmesi kadını fiziksel olarak daha iyi gösterecektir. Bu da kadının psikolojisine fayda sağlar. Bel, boyun ve sırt ağrıları, memede kaynaklanırsa çözümü ilk olarak meme küçültmeye gidilmesi gerekmektedir. Meme küçültme ameliyatı sadece ileri yaşlarda değil genç yaşlarda da görünmektedir. Fakat ameliyat için 20 yaşını doldurması gerekmektedir. Ameliyat sonrası sorunsuz bir şekilde anne olabilir ve bebeğini emzirebilir. Memenin tam olarak toparlanması 1 seneyi bulurken ağrı yok diyecek kadar az olmaktadır.
devamı için tıklayabilirsiniz
https://www.alpermeteugurlu.com/estetik-cerrahi-ameliyatlar/gogus-kucultme/

About Admin

Keçiören'in en sevilen Haber portallarından Diriliş Keçiören, Hakkın, Halkın ve Milli iradenin yanındadır. Selam olsun Yeniden Dirilişe iman edenlere,Selam olsun İslamın en büyük Sancaktarı olan Yüce Türk Milletine...
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply